De blog is er al klaar voor...
Onze eerste stap richting journalistiek is gezet!
Vanaf nu zijn we niet meer weg te slaan van het net.
Iedereen die wil snoepen van onze avonturen kan dat hier dan ook doen!
Menskes die ons nog een laatste zegen willen geven, kijk op;
hasta luego...
Hoi Maxim en Wim,
ge zult verschieten, maar ik wou als eerste reageren op jullie website.
Nu je nog thuis bent, wens ik jullie alvast een prima voorbereiding op jullie grote avontuur. Ik ben waarschijnlijk meer gestresseerd als jullie, maar als ik zo zie wat jullie van plan zijn ben ik wel jaloers. Die kansen heb ik in mijn jeugd nooit gekregen, dus ik gun het jullie van harte , pero "TEN CUIDADO en los paises extranjeros". Hasta luego , mama Marina
Een geweldige, goede reis wens ik jullie. Ik zal jullie met veel interesse volgen. Spannend vind ik het alleszins, en een beetje schrik heb ik ook... in jullie plaats.
Maar hou je goed en mijn "zegen" heb je. Je weet het: binnen een jaar verwachten we weer een feest, als je veilig en wel terug bent!
Dikke kussen en een knuffel, tante Hilde
Ook ik wens jullie het allerbeste! Jullie trip ziet er fantastisch uit. Dus maak er het beste van en zorg dat je veilig en wel thuis komt!
Het zal toch ook wel wennen worden, een jaar familiefeesten zonder Wim Verbruggen.
Knuffel Jo
fok! daar had ik nog niet aan gedacht! video conference is een optie..
je bent jong en je wil wat ;geniet ervan ...veel succes ;groetjes tante may en nonkel guy
dag Wim Maxim
Pas terug van Zaventem.Toch wel een dubbel gevoel bij de douane : afscheid nemen...maar vooral twee kerels (huis op de rug )klaar voor hun grote avontuur...Geniet ervan en zorg goed voor elkaar!
'k Heb al veel aan jullie gedacht... dat je al meteen moet beginnen met een serieuze vertraging, dat is pech natuurlijk. Maar morgen beter, zullen we maar denken.
Dikke kussen en doe het goed !!!!
Maxim,
Te deseo mucho exito en este viaje. Sera una experiencia que nunca podras olvidar. Cuidate de las chicas y de los ladrones. Y disfruta de los paisajes. Mira cada una de las montanas unos minutos y traete es imagen de vuelta a Belgica. Saludos.
Ieps daar,
Ondertussen al goed aangekomen en aan het genieten van het Latijns Amerikaanse karakter?
Geniet van jullie 'tripje' en jaja.. ook ik zal met veel plezier alles volgen!
greetz
Liesbeth